Idesta Foodtech – Storköksutrustning som gör arbetet lättare och maten godare

Idesta har sedan 1929 förknippats med kvalitet och innovation. I vår produktutveckling har alltid funktion och kvalitet varit ledstjärnor. I begreppet funktion lägger vi dels enkelt handhavande och lång livslängd men också egenskaper som gör att maten som lagas, varmhålls och exponeras skall vara optimal. Du ska ha de bästa produkterna som gör ditt arbete med att laga och servera god mat så enkelt det bara går.

Från början har vi haft mycket fokus på rostfri utrustning. Under åren har sortimentet succesivt utökats med nya kvalitetsprodukter från företag i egen ägo och från företag där vi har agenturen.

Det innebär att vi kan erbjuda ett av Skandinaviens största sortiment inom storköksutrustning.
Vi fungerar också ofta som rådgivare och experter till konsulter och kökschefer vid leveranser av hela kök där vårt specialkunnande bidrar till att skapa väl fungerande och rationella kök.

Personlig service

Med vår långa historia vet vi att genvägar i form av materialval, kvalitetskontroll eller leveranssäkerhet ofta slår tillbaka mångfalt. Vi tar ansvar för de produkter vi säljer och de relationer vi etablerar. Skulle något ändå gå fel ska vi alltid finnas där för att lösa det så fort och smärtfritt som möjligt. Det är tryggt för dig att veta att vi funnits i över 90 år med ambitionen att göra ditt jobb i köket enklare och säkrare. Och inte minst i att ge dig de bästa förutsättningarna att servera riktigt bra och god mat till dina gäster.

All försäljning sker via ledande återförsäljare i Skandinavien

Vårt utbud

IDESTA tillverkar storköksutrustning under varumärkena IDESTA, SDX, ICETAINER och AMSTA.

Referenser

Bland våra referenser finns både koncerner med verksamhet över stora delar av världen och mindre restauranger och storkök. Oberoende av storlek är vi glada över att kunna visa på referenser som arbetat med våra produkter i decennier och som kommer tillbaka när det är aktuellt med kompletteringar, utbyte av hela kök eller förnyelse av enskilda produkter.